Τάσος Μπερδέσης και Ηλίας Παυλίδης μαζί στον Αργυρό

Ηλίας Παυλίδης-Κωνσταντίνος Αργυρός- Τάσος Μπερδέσης

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής, στην Αθήνα, εντόπισε ο φακός του «tsipasblog» τον αήττητο επί σειρά ετών πυγμάχο από την Πάτρα, Τάσο Μπερδέση, να διασκεδάζει μαζί με τον συνάδελφο του, τον Ολυμπιονίκη της Αθήνας, Ηλία Παυλίδη. 

Πιο συγκεκριμένα, εθεάθησαν στο Fantasia, που εμφανίζεται με αξιοσημείωτη επιτυχία, για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Μπερδέσης θα βρίσκεται δίπλα από τον Πέτρο Βουτυράκο, τον πατέρα του Γιάννη του Tokyo Theater, στο επόμενο επιχειρηματικό του βήμα. (Διαβάστε εδώ).

Παράλληλα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, o Μπερδέσης προπονείται καθημερινά, σκληρά και εντατικά, ενόψει επερχόμενου τουρνουά στη Θεσσαλονίκη. Που θα διοργανώσει ο Παυλίδης.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ηλίας Παυλίδης σε συνεργασία με το ΣΕΠ ετοιμάζει μεγάλη διοργάνωση στις 13 Δεκέμβρη στη Θεσσαλονίκη όπου θα συμμετάσχουν πολύ μεγάλα ονόματα της επαγγελματικής πυγμαχίας Ελληνικής αλλά και διεθνούς.

Τουλάχιστον έξι επαγγελματικά παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στη διοργάνωση. Αναμένονται τις επόμενες μέρες περισσότερες ανακοινώσεις».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.