«Τάκης ο Αλβανός»!

Ένα από τα πιο γνωστά και σεβαστά ονόματα στο χώρο της νύχτας. Είναι ο 48χρονος με το παρατσούκλι «Τάκης ο Αλβανός». Σοβαρός, υπολογίσιμος και δεν κάνει βήμα πίσω. Δίκαιος και κύριος όμως, όσοι τον ξέρουν.

Το σεβαστά ονόματα είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Πάντα στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν. Όποιος ισχυριστεί για τα δάχτυλα των δύο χεριών, τότε είναι μπουρδολογία. Τότε θα ξεχάσουμε την αλήθεια της νύχτας. Η νύχτα είναι σοβαρό πράμα και απαγορεύεται η μπουρδολογία. Το πρώτο είναι η βαθιά έρευνα και μετά να μιλήσουμε. Έτσι θα μας πάρουν στα σοβαρά. Κι έφθασε το πράμα να διαβάζουν μόνο το «Τσίπας Μπλοκ», τα «μεγάλα κεφάλια»! 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέλος πάντων. Ας περιοριστούμε στο σκηνικό, όπως δόθηκε στην ανακοίνωση της Αστυνομίας :

«Από το Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, 48χρονος αλλοδαπός, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Στο πλαίσιο συνοριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης».

Ωστόσο λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, με εγγύηση 10.000 ευρώ. Ο συνήγορός του ανέφερε ότι ο πελάτης του ήρθε σκόπιμα από Λονδίνο για να απολογηθεί, εις γνώση του πώς θα συλληφθεί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.