Τα τρία πράγματα που θέλουμε από τον Σταθάκη

Με αφορμή την χθεσινή παλικαρίσια πρόκριση, που πήρε η Παναχαϊκή, στο Κύπελλο Ελλάδας, κερδίζοντάς τον Φωστήρα με 2-1, μέσα στο γήπεδο του Ταύρου και αφού πρώτα είχε μείνει πίσω στο σκορ (1-0) από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης….Στα όρθια και στα πεταχτά, ένα πρόχειρο σεμινάριο. Τι είναι αυτό που περιμένει ο κόσμος από τον επικεφαλής των πατρινών. Κι όταν λέμε “επικεφαλής” εννοούμε τον Πέτρο Σταθάκη, καθώς εκπροσωπεί, διαχειρίζεται, κάνει κουμάντο στα χρήματα που βάζουν άλλοι, από την Αμερική ορμώμενοι.

Τρία πράγματα έχει να δουλέψει ο Πέτρος Σταθάκης. Τσίπας Μπλοκ μιλάει. Το πρώτο είναι να φτιάξει ομάδα. Ξεκινώ από το πιο δύσκολο. Θεός γίνεται στους αιώνες ο πρόεδρος και το όνομά του μένει παντοτινό αν τα καταφέρει η ομάδα να παίξει μπαλάρα. Να την παραδέχονται και οι αντίπαλοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πώς αλλοιώς να το πω, ρε. Να βλέπεις την ομάδα και την χαίρεσαι πάνω στο χορταράκι. Έτσι, μόνο έτσι το αφεντικό δικαιώνει την εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο. Το να βρίζει τη διαιτησία, το κατεστημένο, τον άλλονα πρόεδρο, αυτό δεν θα του δώσει ποτέ θρόνο να καθίσει και στέμμα να φορέσει.

Το δεύτερο είναι η σακούλα. Το ταμείο. Ο μεγαλομέτοχος μη ξεπατώσει οικονομικά την ομάδα. Μην την υπερχρεώσει. Τη φυλακή μπορεί να τη γλυτώσει διότι κυκλοφορεί στο μπουρδέλο, όμως δεν θα αποφύγει τους ψιθύρους και τις «φήμες» μέχρι να ‘ρθει η ώρα να τον θάψουν.

Το τρίτο είναι να είσαι καλός «συνομιλητής» με την εξέδρα. Με τους φιλάθλους της ομάδας. Να έχεις πιάσει το σφυγμό τους.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.