Το σενάριο δημοπρασίας για γνωστό νυχτερινό κέντρο

Το σενάριο δημοπρασίας για γνωστό νυχτερινό κέντρο

Κάθε φορά που βγάζει στον αέρα ο Τσίπας πληροφορία, με περιεχόμενο απόρρητο, όλοι ρωτάνε “που τη βρήκε, μέλος των Μυστικών Υπηρεσιών είναι ; Αυτοί του την έκαναν πάσα;

Δεν λέμε όχι σε καμία “βοήθεια, όταν έτσι κι αλλιώς, νόμιμα και «παράτυπα», φωτίζεται μια υπόθεση. Αλλά, όχι τέτοια πράγματα δεν αφορούν εμάς. Στα δικά μας αποκλειστικά, παίζει ρόλο η “δαιμόνια” ικανότητα στο ρεπορτάζ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπαίνω κατ’ ευθείαν στο ψητό και ό, τι διαβάσεις αυτό είναι. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, βγήκε σε δημοπρασία και άλλαξε χέρια. Συγκεκριμένα, το “άρπαξε” δυνατός παίκτης των Αθηνών. Ένας που κάνει το χοντρό παιχνίδι και όλη η πιάτσα τον μετράει για τον πιο δυνατό παίκτη

Αυτό λέει η μια πλευρά. Εγώ, όμως, ζήτησα να ακούσω και την άλλη, που πρόσκεινται στον νυν ιδιοκτήτη, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, είναι εγκάρδιος φίλος και συνεργάτης “βαρβάτου” τραγουδιστή. Η απάντηση της “βλακείες και ανυπόστατα τα σενάρια, που διαδίδουν κάποιοι”.

Τι συνέβη ξαφνικά; Θα δείξει η συνέχεια…

Διαβάστε ακόμα: Στο Tokyo, το πήραν  απόφαση …

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.