“Τα πράγματα είναι μόνο, όσο άσχημα, εσύ πιστεύεις ότι είναι”

Ξέρεις που να κατατάξεις. Ποιανού μεγάλου, κανονικού μεγάλου, πολύ μεγάλου, του πιο μεγάλου, επί της ουσίας, όχι στο παπατζηλίκι με το στόμα. Τη στάση ζωής, έχει μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια. Και την έχει κάνει δική του, τον έχει βοηθήσει αφάνταστα, στην καριέρα, την πετυχημένη, που σημειώνει ως επιχειρηματίας, της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης είναι αυτός ο πολύ μεγάλος. Και ο θαυμαστής και μελετητής του, ο Δημήτρης Μεσούλας. Ιδιοκτήτης των μαγαζιών : La Red Dream, Barrique Port, Aristotle Piraeus.

Φιλόδοξος, όχι ματαιόδοξος και σίγουρα όχι τσιγκούνης, άτομο που έχει πιάσει απόλυτα τη συνταγή του παιχνιδιού. Στη σελίδα του στο facebook, ανέβασε ατάκα μέγα και πολυσυζητημένη, του Ωνάση :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Φρόντιζε το σώμα σου. Να είσαι, όσο καλός μαζί του γίνεται. Να μην σε απασχολούν οι λεπτομέρειες. Κοίτα εμένα, δεν υπάρχει τίποτα από τον Έλληνα θεό στην εμφάνισή μου. Αλλά δεν έχασα τον χρόνο μου κλαίγοντας για τις δυσάρεστες πτυχές του εαυτού μου. Και να θυμάσαι, τα πράγματα είναι μόνο, όσο άσχημα, εσύ πιστεύεις ότι είναι”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.