Τα «παζάρια» Κατσιφάρα για να προλάβει… διασυρμό στις κάλπες

Τα «παζάρια» Κατσιφάρα για να προλάβει… διασυρμό στις κάλπες

Κακή εντύπωση έχει προκαλέσει η «µεταγραφή» της νυν περιφερειακής συµβούλου και πρώην προέδρου του Περιφερειακού Συµβουλίου µε την παράταξη Κατσιφάρα, Αναστασίας Τογιοπούλου, στο ψηφοδέλτιο του υποστηριζόµενου από το ΚΚΕ δηµάρχου Πάτρας, Κώστα Πελετίδη.

Κάποιοι από τους γνωρίζοντες αναφέρουν ότι η εν λόγω µεταγραφή είναι προϊόν πολιτικού «παζαριού» του Κατσιφάρα για στήριξη από Πελετίδη στον β’ γύρο, «κάτι που υποδηλώνει πανικό» όπως λένε. Κάποιοι άλλοι λένε ότι απλώς η εν λόγω κυρία έβλεπε την κατάρρευση Κατσιφάρα µετά την αποχώρηση των τριών χωρικών αντιπεριφερειαρχών του, κ. Αλεξόπουλου, Γεωργιόπουλου και Σταρακά, καθώς και την κάθοδο Κατσικόπουλου µε τον Σπηλιόπουλο, µε την επικράτηση Φαρµάκη να γίνεται πιο πιθανή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οπως και να έχει, η εν λόγω «µετακίνηση» φέρνει σύννεφα στην υποψηφιότητα Κατσιφάρα, που πλέον φαίνεται ότι κάνει τα πάντα για να προλάβει «διασυρµό» στις κάλπες…

πηγή : parapolitika.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.