Τα Papakia λένε πολλά

Τα Papakia Live Stage προκαλούν το ενδιαφέρον του νυχτερινού κόσμου της Πάτρας. Γιατί; Επειδή προσφέρουν καλό θέαμα. Κι ναι για αυτό, βρίσκονται σε υψηλές πτήσεις, οδηγούν την κούρσα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Στην άλλη πλευρά, ο κόσμος σου γυρίζει την πλάτη, όταν βλέπει την ομάδα, ότι δεν βλέπεται και είναι της καρπαζιάς. Τόσο απλά είναι τα πράματα. Αυτοί είναι οι νόμοι της νύχτας. Επειδή έτσι είναι φτιαγμένος ο κόσμος της.

Τα Papakia φουλάρουν και πάνε για την νίκη και αυτή τη βδομάδα, Παρασκευή-Σάββατο. Οι σχετικοί με τη μπάλα στο γήπεδο αυτό, το λένε με σιγουριά ”Ομαδαρα έχουν, μπράβο στα παιδιά. Όλοι ασχολούνται μ’ αυτούς. Και σαφώς αξίζει κάποιος να χάσει δυο ώρες από τον ύπνο του, να παρακολουθήσει το παιχνίδι τους, α κατηγορίας, με κριτήρια αθηναίικά. Ένα παιχνίδι με παίκτες υπολογίσιμους, πρωτοκλασάτους, όχι περιθωριακούς”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "P@P@KI@ LIVE STAGE ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ EBITA ΣΕΡΕΤΗ ΙΑΝΝΗΣΚΡΙΒΕΡΗΣ 6979967900 6946507974 ΑΓ.ΑΝΔΡΕΟΥ 130 ΓΟΥΝΑΡΗ NEROPOLIS untenp TREETFO00 vla ÃPSIS"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Σοφία Ευγενοπούλου, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "P@P@KI@ LIVE STAGE BIBIAN ΛΕΣΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΦΗ ΙΑΝΝΗΣΚΡΙΒΕΡΗΣ 6979967900 6946507974 ΑΓ.ΑΝΔΡΕΟΥ 30& VEROPOLIS na"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.