Τα μπουζούκια όπως πρέπει να είναι

Θρίαμβο μεγάλο και ανεπανάληπτο πέτυχε το 1942 Live Stage.. Τιγκαριστό και πάνω και κάτω και ο κόσμος να μην φεύγει με τίποτα, έκατσε εκεί, μέχρι τις 6 το πρωί. Και με πολλά λουλούδια στο όλο σκηνικό. Το πιο τρελό σκηνικό που έχουμε δει σε μπουζούκια της Πάτρας. Γιατί ο ΛΟΥ έφταιξε μια ομάδα, χτισμένη στη λογική και την αντίληψη πως είμαστε…Ομάδα. Χωρίς βεντετισμούς, επάρσεις, όρους και κανόνες. Αυτό το ένα.

Και το άλλο. Δεν είναι πολυπρόσωπη, όχι δεν έκανε αυτό το λάθος, να βάλει μέσα τα αχρείαστα και τα κουραστικά υλικά. Και έχουν ως αποτέλεσμα, να διώχνουν μακριά τον γνήσιο οπαδό της νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο ΛΟΥ τι έδειξε ; Πως είναι άριστος γνώστης του αντικειμένου, αυτό ακριβώς είναι το αβαντάζ του. Σκέφτεται πρώτα σαν πελάτης, μετά σαν επιχειρηματίας, πράγμα που τον κάνει ασυναγώνιστο, είναι δύσκολο για να τον κερδίσεις.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Χθες ήταν το πιο μαγικό βράδυ της νυχτερινής του ζωής. Ε, αυτό ήταν, δεν κρατήθηκε άλλο και «έσπασε» την διαδικτυακή σιωπή του :

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός, ποτό και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, πίτα και κείμενο

Ο Χρήστος Χολίδης, η Τάνια Καρρά, ο Άκης Δείξιμος, η Ελένη Γρίβα και η Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου, ενώνουν τις φωνές τους στο 19-42 live stage.

Κάθε Πέμπτη-Παρασκευή και Σάββατο

Κρατήσεις/Πληροφορίες:
📞2610421090, 6974090605
📍Πανεπιστημίου 370, Πάτρα

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, τρομπέτα και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.