Τα μέτρα, που έρχονται στη διασκέδαση- Αυτά είναι- Γιατί της πουτάνας ;

Μέρες γιορτινές. Χριστούγεννα και καπάκι πρωτοχρονιά. Χαρίζουν μια κάποια χαλάρωση, ξεφεύγει ο άλλος από την καθημερινότητα εκείνη που βιώνει όλο το χρόνο. Αλλά και σκέψεων, προσφέρονται σε… προβληματισμούς. Για το τι πρόκειται να φέρει η αλλαγή του χρόνου, ποιες αλλαγές και ποια προβλήματα, στη ζωή μας.

Λοιπόν, πιθανόν, απαραίτητα, σιγουράκι και μεγάλες αντιδράσεις. Γιατί μεγάλες αντιδράσεις; Γιατί το έκανα το εμβόλιο, για να με καταστρέψεις πάλι, να με βάλεις στο ίδιο τσουβάλι με τον ανεμβολιάστο ; Όχι ο ίδιος ο Θεός, ο Θεός που έφτιαξε τη Γη και τον άνθρωπο, να κατέβει κάτω, αυτή τη φορά, δεν θα γίνει έτσι. Δηλαδή; Της πουτάνας θα γίνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ερώτημα περιλαμβάνει : H επιτροπή, τι επιπλέον περιοριστικά μέτρα, έχει εισηγηθεί να ληφθούν, που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Αυτά φέρονται να είναι:

– Τα καταστήματα να κλείνουν νωρίτερα. Είτε στις 23:00 είτε τα μεσάνυχτα, έως και τις 05:00. Πρόκειται για ένα μέτρο που είχαμε δει στα προηγούμενα κύματα της πανδημίας.
– Στα καταστήματα θα επιτρέπονται λιγότεροι πελάτες ανά τετραγωνικό μέτρο.
– Δεν θα υπάρχουν όρθιοι στα κέντρα διασκέδασης

Τα εν λόγω μέτρα θα έχουν ισχύ για 15 μέρες και από κει και πέρα θα υπάρξει επανεξέταση. Αγνωστο είναι, ακόμα, εάν τα παραπάνω μέτρα θα αφορούν ακόμα και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.