Τα μάτια στη Μαρία Ζούκα

Αν δεν βγουν νέο καλλιτέχνες, θα πεθάνει η νύχτα. Όπως κι όλες οι δουλειές που δεν ανανεώνονται. Κοροϊδεύομε αν θέλουμε να το δούμε πως έρχεται. Μόνο η αντικατάσταση του παλιού με το νέο, το φρέσκο θα την σώζει, δεν υπάρχει κάτι άλλο, μετρημένα είναι τα κουκιά, πολύ απλά τα πράγματα. Ένα κι ένα κάνουν δύο.

Το Τσίπας Μπλοκ βάζει στο κάδρο το όνομα της Μαρίας Ζούκα. Στη λίστα της ανανέωσης, στα ταλέντα, που δεν είναι δύσκολο να γίνει μέγιστη, φίρμα, Κάτι απ’ όλα αυτά. Αρκεί να την προσέξουν, αυτοί που «ανεβάζουν» τα μεγάλα έργα στις νυχτερινές σκηνές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μόλις κυκλοφόρησε το καινούριο της τραγούδι και είναι πολύ χαρούμενη. «Έτσι γουστάρω» λέγεται, και προήλθε από σημαντικούς συντελεστές :

Μουσική: Τονυ Μαυρίδης
Στίχοι: Alex Eleftheriadis
Κυκλοφορεί από την Spicy

Ακούστε το ΕΔΩ

Να πω και το άλλο. Στη ζωή της μπήκε ξανά το θρυλικό, το παραμυθένιο Χάραμα Θερινόν. Δεν υπάρχει όριο σε αυτή τη χαρά.

Σήμερα ξεκινάνε.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "XAPAMA OEPINON TAPAMR + ONIA MAPIA ZOYKA KAOE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΟΕΠΑΡΑΣΚΣΥΗ&ΣΑΒΒΑΤΟ & ΣΑΒΒΑΤΟ GREY GOOSE ΝΗΣΙΣ MeTt CAOOEXXAI@aias nArPИΣл ΣΚΑΊ VODKA Palmos"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.