Όλα τα λεφτά στον Μπερτάκη, με το δίδυμο αυτό !

Νατάσα Θεοδωρίδου - Κώστας Μπερτάκης & Κωνσταντίνος Αργυρός

Αυτά πρέπει να τα ξέρουμε. Και με το μπαρδόν, μόνο τον δάσκαλο δεν θέλω να παριστάνω. Λέμε, η επόμενη στην νύχτα. Ποιος θα βγει νικητής; Όχι, βέβαια, οι δειλοί και οι παράτολμοι, που θα έχουν μείνει καθιστοί στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Μιλάει ο Τσίπας. «Απόγονοι», συνεχιστές της καλλιτεχνικής και επιχειρηματικής δράσης, θα είναι αύριο οι ψαγμένοι, οι σύνθετοι, από αριστερά μέχρι δεξιά. Μάθημα, τέλος.

Περίπτωση Νατάσας Θεοδωρίδου, Κωνσταντίνου Αργυρού. Με εντυπωσιακό τρόπο πείθουν και προελαύνουν, οι υποστηριζόμενοι τραγουδιστές από τον Κώστα Μπερτάκη, τόσο σε απήχηση νέων τραγουδιών, όσο και σε πέραση στις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις. Τα σχετικά αποσπάσματα, έχουν γίνει ανάρπαστα στους θαυμαστές των κοινωνικών δικτύων. Αποδεικνύοντας έτσι, την νίκη του Μπερτάκη, ότι θα είναι δική του, όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, για να ξέρουμε τι λέμε. Θα πρόκειται για τη γνωστή ιστορία. Περί νίκης Μπερτάκη. Και αν τους παντρέψει στην ίδια πίστα (π.χ Teatro) θα πρόκειται περί θριάμβου Μπερτάκη. Ο κοσμάκης θα τα σκάσει σε αυτούς, γιατί θα τα έχει μαζεμένα ψυχολογικά. Και μετά ίσως να πάει και στους άλλους, οι οποίοι απλά θα έχουν σειρά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Τσακουμάκος έδωσε το σύνθημα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.