Τα δύο θετικά ..σημάδια για να ξαναζήσουμε νύχτα

Για να αντιληφθεί κανείς ποια θα είναι η μοίρα της φουκαριάρας της νυχτερινής διασκέδασης, αρκεί να λάβει υπ΄όψιν τα σημάδια, που έχουν ήδη εμφανιστεί γύρω του, και να μην υποχρεωθεί να πιστέψει στο θαύμα. Στο ψέμα, στο απίθανο, στο εξωπραγματικό, στο αλλόκοτο, στο αφύσικο. Αυτή είναι η αιώνια η απάντηση μας, για να δεις το μέλλον. Μελέτα, ερεύνα τα δεδομένα.

Ποια είναι αυτά τα σημάδια, λοιπόν, και ποιο είμαι το μήνυμα που στέλνουν ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρώτο : Βρισκόμαστε στην πιο σημαντική στιγμή για την πορεία εξόδου από την πανδημία, ο Μάιος είναι ο πλέον κομβικός μήνας και θεωρούμε ότι σε μερικές εβδομάδες θα έχει δημιουργηθεί ο κατάλληλος υγειονομικός χώρος, προκειμένου από τον Ιούνιο να ανοίξει πλήρως η οικονομία, δηλαδή να αρθούν και οι τελευταίοι περιορισμοί, δηλώνει στο Liberal ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Δεύτερο : Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή των νέων ηλικιών, στην επιχείρηση «Ελευθέρια», καθώς στην ηλικιακή ομάδα 40-44 ήδη 70.000 πολίτες έχουν κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, ενώ 3.780 άτομα έκανα ήδη την πρώτη δόση του εμβολίου.

Απ’ αυτά προκύπτει ότι ίσως εκεί προς τον Ιούνιο του 2021, να ξανανάψουν τα φώτα και της νύχτας.

Διαβάστε επίσης : «Νίκη» της νύχτας το «χωρίς μουσική» η εστίαση

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.