Τα δύο καρπούζια του Yayaz

Τα δύο καρπούζια του Yayaz

Το “Yayaz”, μην το ξεχνάμε ποτέ, παραμένει μαγαζί της Πάτρας. Δεν είναι αθηναϊκό. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι δεν είναι εκπαιδευμένο να παίζει σε δύο ταμπλό. Να λειτουργεί με δύο καρπούζια στις μασχάλες. Μιλάμε πολύ σοβαρά.

Κι, όμως, δεν έπεσε, παρά το opening του πιο γλαμουράτου “Eifell”, στην Αγίου Ανδρέου. Όπως πολλοί είχαν προβλέψει. Και δικαιολογημένα το είχαν προβλέψει, αφού και τα δύο μαγαζιά ανήκουν στα ίδια άτομα. Αλλά πως να πέσει, όταν οι άνθρωποi του συνεχίζουν να βρίσκονται στο γήπεδο τους. Αυτούς δεν θα τους δεις να σπαταλάνε άσκοπα τα χρήματά του, σε άλλα γήπεδα, αθηναϊκά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το μυαλό των ιθυνόντων του Yayaz, την Κυριακή που μας πέρασε, δεν ήταν σε κανένα “Εiffel”, αλλά στο πως θα γεμίσουν το “Yayaz”. Και μόνον ότι μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα του “Eiffel”, ήταν υποχρεωμένοι να αποδείξουν ότι μπορούν και στα δύο. Το τόλμησαν και τα κατάφεραν. Αδιάψευστος μάρτυρας οι εικόνες, από τις «ουρές» κόσμου που σχηματίστηκαν για ακόμη μια φορά.

Διαβάστε επίσης : Εικόνες Tokyo και στην Πάτρα για την Ζευγαρά-«Λαοθάλασσα» κόσμου και «ουρές»


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.