Τα Bread Factory αγαπάνε τους ανθρώπους που αγαπάνε τα ζώα

Τύπους με τέτοιο ενδιαφέρον, που έχουν αφιερωθεί στη φροντίδα των ταλαιπωρημένων και εγκαταλελειμμένων ζώων. Κι ας μη τα βγάζουν πέρα άνετα. Δεν κάνεις πως δεν τους βλέπεις, δεν στρίβεις το κεφάλι, ούτε τους κλείνεις την πόρτα. Αυτά τα άτομα κυκλοφορούν λίγα σήμερα, είναι σε σημαντική έλλειψη και εσύ ο δυνατός, βέβαια, να τρέξεις πρέπει, να τους απλώσεις χέρι βοηθείας. Είμαστε πια στην εποχή του απόλυτου ξεκαθαρίσματος, γι’ αυτό στον λογαριασμό για τον καθέναν μας, μάλιστα πρώτο πάγκο μπροστά στην κάμερα, πρέπει να κυριαρχεί η φιλοζωία. Είναι πράξη ευθύνης και αγάπης. Με τους δήθεν και τους πολύ δήθεν γάμα εθνικής, τελειώσαμε.

Συνεχίζουν τα Bread Factory να δίνουν το καλό παράδειγμα, να πιστεύουν στους ανθρώπους, που πιστεύουν στη ψυχή των ζώων. Όπως ο Νεκτάριος, ιδρυτής του Athens Happy House. Η γνωστή αλυσίδα πολυχώρων εστίασης, εκφράζει την εκτίμησή της για το εξαιρετικό έργο του, παρέχοντας εξοπλισμό και ότι άλλο χρειάζεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

May be an image of 4 people and text that says "103 BREAD FACTORY BREAD FACTORY FOOD FOR THOUGHT αγάπης. •Πράξεις Athens Happy House"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.