Τα απογευματινά στο ραντάρ

Τα ..απογευματινά στο ραντάρ της κυβέρνησης

Πόσοι πήραν στα σοβαρά εκείνον που μόλις πριν κάποιες μέρες, δηλαδή στο πολύ κοντινό παρελθόν, είχε προειδοποιήσει πως οι πονηροί θα εντοπίζονται και θα τιμωρούνται. Το να συντελούνται απίθανες εξελίξεις, και να τις περάσει στο ντόυκου, απλά, πολύ απλά ξεχάστε το.

Στο θέμα μας είμαστε, στο κράτος. Το οποίο στην εποχή του Covid, έβαλε την νύχτα στον ύπνο και ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και στα άλλα παιδιά της. Το κάθε απογευματινό μαγαζί, που εκμεταλλεύεται τον βαθύ ύπνο των μεγάλων, την φορτώνει υπερβολικά την βάρκα του και από πάνω νομίζει πως δεν πιάνεται από τα ραντάρ. Κάποια, μάλιστα, από τα κάστρα αυτά, έχουν ”αδελφοποιηθεί” με άλλους, με τους οποίους δεν μεγάλωσαν μαζί στην γειτονιά, δεν πήγαν στο ίδιο σχολείο, δεν γνωρίστηκαν στην ίδια εργασία, δεν βρέθηκαν τυχαία σε γκρουπαρισμένο ταξίδι αναψυχής. Απλά μόνο κουμαντάρουν κάποιον άνεργο τώρα τραγουδιστή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

ΚΙ όταν λέμε οι πονηροί θα εντοπίζονται και θα τιμωρούνται, ετοιμαστείτε για λουκέτο και στο 8-12, αν συνεχίσουν έτσι να φουλάρουν τα μαγαζιά. Όχι όλα τα μαγαζιά. Κάποια μαγαζιά.

Διαβάστε επίσης : Το Tokyo πάει… Διάστημα!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.