Τα άδεια γήπεδα, στην Open Petrol & Gas, μάλλον έκαναν καλό

Ο κοροναϊός έχει ένα καλό. Εντυπωσιάζει σε αυτό. Γρήγορα διαπίστωσαν οι έξυπνοι, οι πετεινοί, ότι για την παράσταση των αθλητικών δραστηριοτήτων, το να γίνονται σε άδεια γήπεδα, βοηθάει στην χορηγία ή στην τοποθέτηση προϊόντος. Δεν ενοχλείται, ούτε δευτερόλεπτο, από οτιδήποτε άλλο, κυρίως όμως από τους οπαδούς, από πίσω, που στην προ COVID-19 εποχή, φώναζαν, έσκουζαν και τελικά κατάφερναν να κερδίζουν τα βλέμματα. Αυτά δεν υπάρχουν τώρα. Όταν ακούς το σφύριγμα του διαιτητή και αρχίζει το ματς, το γήπεδο είναι εκκλησία και ο τηλεθεατής από το σπίτι, κοιτάζει μια το παιχνίδι, μια τις διαφημιστικές πινακίδες.

Η κατάλληλη η ώρα, για να επικοινωνήσει με την αγορά, ότι είναι αρκετά δυνατός, σκέφτηκε ο Μπάμπης Ρέγγας, της Open Petrol & Gas. Οι δύο χορηγικές επιγραφές της εταιρίας του, “πιάστηκαν” στο μάτι μου. Η μια στο μπασκετικό Ευρωλίγκας Παναθηναϊκός-Ζενίτ και η άλλη στο ποδοσφαιρικό Πάοκ-Βόλος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : H «Open» στις αντλίες καυσίμων έχει ποιότητα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.