Τα 137 χιλιάρικα, ο Αδαμαντίδης, οι δύο μέρες ύπνου στο Fever, η Ferrari και ο Τσίπας

Θέμης Καλαθάς- Θανάσης Παπαγεωργίου- Ηλίας Τσίπας

Ιστορίες πολλές και διάφορές, ενδιαφέρουσες όλες σε όλους, έφερε στον αφρό, η διαδικτυακή συνάντηση Νίκου Κολώνη με τον Ηλία Τσίπα. Και μια από αυτές, αφορά στον ομογενή επιχειρηματία από την Αυστραλία, Θέμη Καλαθά, που παλιότερα, καπάκι μετά την διάλυση της Συμμαχίας στην Παναχαϊκή, στο τσακ δε έμπλεξε διοικητικά. Αλλά πριν από αυτό, συνέβη μια άλλη ιστορία, ικανή να μεταφερθεί στον κινηματογράφο.

Γυρνώ τον χρόνο πίσω. Ιανουάριος του 2019. Επιλέγει για την διασκέδαση του, το Fever του Θανάση Παπαγεωργίου, στο οποίο, πρώτο βιολί είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης. Τον οποίον, τον έχει “αρπάξει” με το έτσι θέλω από τον Νίκο Σπυρίδωνα (Εμπατή). Γνωστός για τους μεγαλολογαριασμούς ο “Αυστραλός”, αλλά εκείνο το βράδυ, χάνει κάθε έλεγχο. Το χάρτι γράφει 137 χιλιάδες ευρώ. Με ψαλίδι πέφτει στα 60. Κι ενώ σε όλη αυτή την χοντρο-υπερβολή, το παιχνίδι δείχνει πως κοντρολάρεται, μέχρι που γίνεται το εντελώς απίστευτο. Ο Καλαθάς αποκοιμιέται για δύο μέρες στο πάρκινγκ του θεόρατου νυχτερινού κέντρου, ο Παπαγεωργίου τον ψάχνει να πληρώσει και ο Τσίπας πρέπει να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Τελικά, το έργο επιστρέφει στον έλεγχο, όταν ξυπνάει, έρχεται με Ferrari στην Πάτρα, με παίρνει, κάνουμε στροφή για Αθήνα, βρίσκουμε Θανάση, του δίνει τα χρωστούμενα ..Και όλοι μαζί, τρώμε ψάρι σε ταβέρνα στην Παραλιακή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δείτε το απόσπασμα ΕΔΩ μεταξύ 2:12:44 – 2:18:10 λεπτού

Διαβάστε επίσης : Ηλίας Τσίπας- Συνέντευξη : «Τα 10 τηλέφωνα στον Μπέο»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.