“Tραγουδιστές και μουσικοί : Έχουν εντολή μέχρι τον Αύγουστο να μην πάρουν προκαταβολές”

"Tραγουδιστές και μουσικοί : Έχουν εντολή μέχρι τον Αύγουστο να μην πάρουν προκαταβολές"

Παραθέτω αυτούσιο το κείμενο που μόλις έλαβα από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας και της εστίασης :

“Αγαπητέ Τσίπα, σου γράφω πρώτη φορά, εμπνευσμένος και από τα τελευταία σου κείμενα. Τα οποία τα παρακολουθώ συνέχεια και με πολύ ενδιαφέρον, όπως όλα τα άρθρα σου…!!!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ήθελα να σου πω. Που ίσως το ξέρεις και ο ίδιος από τις δημόσιες σχέσεις σου. Ότι οι μουσικοί και οι τραγουδιστές έχουν εντολή μέχρι τον Αύγουστο να μην πάρουν προκαταβολές και να μην κλείσουν έξτρα live πάνω από συνεύρεση 50 ατόμων.

Δυστυχώς…Γιατί και τα νυχτερινά μαγαζιά αυτή την στιγμή είναι μια βιώσιμη βιομηχανία στην Ελλάδα.

Τρώνε ψωμί πάρα πολύ άνθρωποι και το χρήμα κάνει κύκλο υγιές. Σε συνδυασμό και με τον τουρισμό φέτος, η ύφεση θα είναι πολύ μεγάλη.

Δυστυχώς, η οικονομική πολιτική της χώρας αυτή την στιγμή είναι υπαρκτή μόνο από τα παπαγαλάκια στα τσοντοκαναλα. Λες αλήθειες εδώ και τα πράγματα όπως έχουν.

Και μου αρέσει με εσένα κάτι.Ότι έχεις στα άρθρα σου ένα δικό σου στυλ και τα λες με τον τρόπο σου …!!! Όχι όπως σχεδόν όλοι μεθοδευμένα και κονσερβοκουτια.

Τα λες πολύ ρεαλιστικά τα πράγματα και να δεις δεν έχεις να χάσεις στο μέλλον. Ο κόσμος θα το αγκαλιάσει όλο αυτό να ξέρεις.

Κατάλαβες ελπιζω τι λέω. Είσαι γνήσιος οριτζιναλ…!!!

Συνέχισε να τα λες έτσι…
Φιλιά.”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.