Συζητούν τις τελικές λεπτομέρειες Κιάμος – Παπαγεωργίου

Πάνος Κιάμος-θανάσης Παπαγεωργίου

Το ότι ο Πάνος Κιάμος θα είναι στο Fever (του Θανάση Παπαγεωργίου) μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, για το φετινό χειμώνα, είναι κάτι σίγουρο, μετά την αποκάλυψη –κατ’ αποκλειστικότητα- του Tsipasblog.gr.

Όμως, πάντα στις μεγάλες και στις σοβαρές business της νύχτας, κατόπιν μιας συμφωνίας, προκύπτουν και άλλοι παράμετροι στη διάρκεια, που πρέπει να λυθούν. Έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μαθαίνω, λοιπόν, ότι ανάμεσα στον δημοφιλή καλλιτέχνη και τον ιδιοκτήτη του εν λόγω νυχτερινού κέντρου, κανονίστηκε ραντεβού, το οποίο πιθανότητα να γίνει σήμερα ή την Πέμπτη (μεθαύριο). Σε αυτό, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, θα συζητήσουν το πότε θα οριστεί η πρεμιέρα.

Όπως έχουμε ξαναπεί, αναμένεται να γίνει προς τα τέλη Νοεμβρίου, πάντα με τα τωρινά δεδομένα, λόγω ότι ο Κιάμος έχει προγραμματίσει μια σειρά συναυλιών αυτό το διάστημα στην Αυστραλία, που δεν γίνεται να αναβληθούν…

Εκτός και αν γίνει ανατροπή της τελευταίας στιγμής και τον δούμε το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτώβρη να ανεβαίνει στη πίστα του Fever.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.