Συνυπολογίστε και τη φίρμα του, στην αξία του Μαζώ

    Συνυπολογίστε και τη φίρμα του, στην αξία του Μαζώ

    Ο Γιώργος Μαζωνάκης, δεν είναι μόνο μια κλάση τουλάχιστον καλύτερος από το μέσο όρο ‘Ελληνα τραγουδιστή, είναι και γαμώ τη φίρμα. Και το σταριλήκι του, όπως έχει αποδειχθεί, κόβει εισόδους. Να το πούμε αλλιώς, η παρουσία του στους νυχτερινούς ναούς δικαιολογεί τα φράγκα που εισπράττει. Πως να το κάνουμε, δηλαδή, στην αγορά το όνομα Μαζωνάκης, το προϊόν Μαζωνάκης πουλάει. Και o Θανάσης Παπαγεωργίου, του Fever (Fever G πλέον) όταν τον έκλεισε, από το καλοκαίρι κιόλας, δεν έβαλε στη ζυγαριά μόνο την καλλιτεχνική του αξία, αλλά και τη χρηματιστηριακή του αύρα στο χώρο της κοσμικής Αθήνας.

    Και επειδή η βιομηχανία της νυχτερινής διασκέδασης, τείνει να εξελιχθεί σε μεγάλο τσίρκο, σαφώς και έχει ανάγκη τη λογική -και- του star system. Τα μηδενικά στα συμβόλαια των τραγουδιστών εξαρτώνται και από το επικοινωνιακό τους γκελ, πέραν βέβαια από το πόσο μετράνε στο γήπεδο.

    …διά χειρός Hλία Τσίπα

    Ο Μαζωνάκης είναι η προσωποποίηση των παραπάνω.

    Ξεκινάει, από τις 22/11, με τον Κιάμο και τον Δήμο Αναστασιάδη στο ανακαινισμένο Fever, όπου το ανακοίνωσε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

    Δείτε :

    Διαβάστε επίσης : Ξεκάθαρος ο Κιάμος, για τη συνεργασία του με τον Μαζωνάκη

    Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
    Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.