Συνέταιροι στα έσοδα, -όμως- όχι και στα έξοδα

Προβλήματα ανακύπτουν στα νυχτερινά σωματεία. Στην Αθήνα κυρίως, όπου εκεί βρίσκονται οι Θεοί, παίζονται τα μεγάλα παιχνίδια, είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα.

Προβλήματα που φτάνουν στο σημείο να στείλουν τους Προέδρους, μέχρι και στα επείγοντα των νοσοκομείων, γιατί η καρδιά τους χτυπάει σαν τρελή. Για το οποίο οι τραγουδιστές, έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη. Καθώς έχουν απίστευτες απαιτήσεις, μόνο ζητάνε, δεν τους αρέσει τίποτα. Nα μοιραστούν ομοιόμορφα, στη μέση, με άλλον την πίστα, ούτε κατά διάνοια. Παρουσιάζουν τέτοια κολλήματα. Είναι φως φανάρι πως σκέφτονται μόνο την πάρτη τους, πως είναι εξωγήινοι, πως ζουν σε άλλον πλανήτη. Πως έχουν τρελαθεί!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ερώτημα που προκύπτει είναι που θα οδηγήσει όλο αυτό, και σου έχω αμέσως την απάντηση. Στην οριστική εξαφάνιση του γένους των νυχτόβιων. Και στο βάθος του τούνελ, βλέπω τους επιχειρηματίες, και καφέ να σερβίρουν στους καλλιτέχνες. Αυτό να είναι η μοναδική αρμοδιότητα που θα τους απομείνει !

Έχει ήδη ξεκινήσει, coming soon μπροστά στην οθόνη….

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.