Συνεργασία-έκπληξη στο Ω Stage Athens

Ο Stan Αντιπαριώτης, ο πιο καταξιωμένος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του συναντιούνται με το Γιώργο Γιαννιά, έναν εκ των σπουδαιότερων ερμηνευτών της μουσικής σκηνής, φέτος το χειμώνα στο Ω stage Athens και είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις!

Η μουσική, αυτή συνάντηση, προμηνύει μαγικές βραδιές και αλλεπάλληλα sold out στον αγαπημένο χώρο της οδού Πειραιώς από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο!Μαζί τους η Χρύσα Μπανδέλη, με την χαρακτηριστική, αισθαντική της χροιά, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και με το τελευταίο της single “Παράτα Με” και μετρά χιλιάδες προβολές στα social media!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το Ω Stage θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και φέτος στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και θα χαρίσει αξέχαστες νύχτες όσον βρεθούν στην οδό Πειραιώς 171, κάθε Τρίτη , Παρασκευή και Σάββατο από τις 22 Οκτωβρίου!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.