Συνεννοούνται… με κλειστά μάτια!

Γιώργος Πάτσης- Θανάσης Σουλελές

Ο ένας είναι ο Γιώργος Πάτσης, ο άλλος ο Θανάσης Σουλελές. Καλοί φίλοι και συνεργάτες. Ανάμεσα τους δεν λειτουργεί καμιά αντιπαλότητα, κανένας ανταγωνισμός. Για τη μεγάλη δημοφιλία, το σταριλήκι. Στα project, στις μπίζνες, στις οποίες συμπρωταγωνιστούσαν, οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι, έχουν πολύ συγκεκριμένο concept. Στο τι δίνει, τι παίρνει ο ένας από τον άλλον. Για αυτό τους βλέπεις σήμερα να συνεννοούνται με τα μάτια κι αύριο θα είναι πάλι το ίδιο, δεν να ‘ναι σα δυο ξένοι.

Μια από τις δουλειές, που συνυπάρχουν ιδανικά, είναι στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Τα τελευταία χρονιά, είναι το δίδυμο που έχει το κουμάντο στον Διαγόρα Ρόδου. Ο Πάτσης Πρόεδρος, ο Σουλελές γενικός διευθυντής. Και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι εμφανίστηκαν μαζί, στο δημοτικό στάδιο του σμαραγδένιου νησιού. Στο ισόπαλο με 1-1 με τον Λεβαδειακό, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στο 2ο όμιλο (Νότιο).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.