Συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην οδό Ποσειδώνος στην Γλυφάδα, ο 33χρονος γιος του Γιάννη “Θείου Τζο” Σκαφτούρου – Βρήκαν οπλοστάσιο στο μαύρο BMW

Χειροπέδες στον γιο του Γιάννη Σκαφτούρου, γνωστού και ως “Θείος Τζο”, τον οποίο “γάζωσε” στα Σκούρτα Βοιωτίας αντίπαλη ομάδα στον “πόλεμο” της Greek Mafia, συνέλαβαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στη Γλυφάδα, ύστερα από τυχαίο έλεγχο.

Ο γιος του Σκαφτούρου συνελήφθη με την κατηγορία για παράβαση του Ν. 2168/93 της “Νομοθεσίας Περί Όπλων – Παράνομη Κατοχή”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πώς εκτυλίχθηκαν τα πράγματα;

Η ομάδα της ΟΠΚΕ βρισκόταν σε περιπολία, όταν είδαν το μαύρο τζιπ μάρκας BMW Χ5 και το θεώρησαν ύποπτο.

Προχωρώντας σε τυχαίο έλεγχο, οι αστυνομικοί βρήκαν στον χώρο των αποσκευών, μία καραμπίνα, μάρκας “benelli μοντέλο MA S90, διαμετρήματος 12GA την οποία κατέχει νόμιμα, 55 φυσίγγια των 12 cal, μία κουκούλα τύπου “Full Face”, ένα ζευγάρι γάντια μηχανής και έναν ασύρματο.

Επιπλέον, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο στην πλάτη της θέσης του συνοδηγού, ένα πιστόλι, πιθανός μάρκας Glock, με γεμιστήρα των 15 φυσιγγίων εντός και ένα φυσίγγιο δίπλα. Το όπλο αυτό δεν είναι καταχωρημένο.

Η ομάδα ΟΠΚΕ του πέρασε χειροπέδες και τον οδήγησε στο Α.Τ. Γλυφάδας, όπου και προχώρησαν οι ενέργειες της σύλληψης και ακολούθως στον Εισαγγελέα ενώ κατασχέθηκαν τα όπλα και το αυτοκίνητο.

-thetoc.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.