Συνελήφθη ο Αριστόβουλος Πετζετάκις, για τον θάνατο του 47χρονου επιχειρηματία στο Καβούρι!

Συνελήφθη ο Αριστόβουλος Πετζετάκις για τον θάνατο του 47χρονου επιχειρηματία στο Καβούρι!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο 26χρονος Αριστόβουλος Πετζετάκις, της γνωστής και πολύ μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας, είναι αυτός που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για τον καυγά στο Καβούρι, που έγινε πριν από δύο ημέρες και φέρεται να ήταν η αιτία για να βρεθεί νεκρός 47χρονος επιχειρηματίας.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Άρης Πετζετάκις, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνηθεί αν υπήρξε θανατηφόρα βλάβη με υπαιτιότητα του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο καυγάς των δύο ανδρών έγινε για τα μάτια μιας γυναίκας, καθώς ο 47χρονος φέρεται να «ενόχλησε» τη φίλη του 26χρονου.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα την Τετάρτη (4 Μαρτίου) όταν οι δύο άνδρες λογομάχησαν έντονα στην αυλή συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών στο Καβούρι. Το αποτέλεσμα ήταν ο 26χρονος να γρονθοκοπήσει τον 47χρονο, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος, χτυπώντας μάλιστα το κεφάλι του και κατά την πτώση.

Οι υπόλοιποι ένοικοι του συγκροτήματος, όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό, έτρεξαν να χωρίσουν τους δυο άνδρες, ενώ κάλεσαν και το ΕΚΑΒ για να παράσχει πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, ο 47χρονος αρνήθηκε να διακομισθεί σε νοσοκομείο για εξετάσεις και επέστρεψε στο διαμέρισμά του. Όμως, το επόμενο πρωί βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, οπότε οι Αρχές με εντολή εισαγγελέα συνέλαβαν τον 26χρονο δράστη του καυγά.

Πλέον, αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου του 47χρονου επιχειρηματία, κι αν αυτός προήλθε από τα χτυπήματα του Πετζετάκη ή από παθολογικά αίτια.

-από piperata.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.