Συνέλαβαν στη Γλυφάδα εμπόρους κοκαΐνης

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 26-9-2022 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο αλλοδαποί (ηλικίας 30 και 36 ετών) για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Kατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση τους στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης σε διάφορα άτομα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και στο νησί της Κέρκυρας, ταυτοποιήθηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν στην περιοχή της Γλυφάδας, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού, νάιλον αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη -500- γραμμ., με σκοπό τη μεταφορά της στην Κέρκυρα και την περαιτέρω διακίνηση.

Σε επακόλουθη έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που χρησιμοποιούσαν ως προσωρινό κατάλυμα, κατασχέθηκαν νάιλον συσκευασία που περιείχε -50,5- γραμμ. κοκαΐνης, -3- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -1.900- ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

-notia.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.