Συνεχίζει την καριέρα στο εξωτερικό ο Παναγιώτης Πανταζής! Με Μεγάλο Χορηγό τον Αλέξανδρο Καλλέργη- Η μάχη στην Αυστρία, ο Ούγγρος μάνατζερ Το, η ελληνική κοινότητα στην Αστόρια… Και το μεγάλο εμπόδιο στην Πάτρα

Ψιλά γράμματα θα πεις, αλλά διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Μέσα στην Αυστρία, με Αυστριακό, άρα, όλη η Βιέννη ήταν μαζί του. Ο οποίος είναι μόλις 24 ετών, ηλικία που όλα καίνε μέσα του. Και με το φοβερό ρεκόρ, στα τελευταία 15 ματς, 15 νοκ ουτ. Ε, σαν νίκη πιάνεται η ισοπαλία που έφερε ο 45 χρόνος Πατρινός πυγμάχος Παναγιώτης Πανταζής! Είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.. Αυτή είναι η αλήθεια. Και επειδή είναι έτσι, οι μανατζαραίοι, από το εξωτερικό, που ασχολούνται μόνο με τα ονόματα, τον ξεχώρισαν και του πρότιναν να παίξει στις ΗΠΑ. Τον θέλει πολύ η ελληνική κοινότητά στην Αστόρια. Βέβαια, δεν είναι αχάριστος o Πανταζής, σε καμία περίπτωση. Με τίποτα δεν τον αλλάζει τον Το, τον μάνατζερ που έχει τώρα. Αυτόν που του έδωσε την ευκαιρία από την ουγγαρέζικη επαγγελματική Ομοσπονδία. Γιατί σήμερα το ότι είναι επαγγελματίας πυγμάχος, το οφείλει σε αυτόν. Όπως και τον πατρινό επιχειρηματία Αλέξανδρο Καλλέργη. Δεν τον αλλάζει. Γιατί αυτός συνέχεια τον στηρίζει, είναι σχεδόν σε ετήσια βάση, ο μεγάλος του χορηγός.

Και υπάρχει και το άλλο, και είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο, που να ήταν άλλος, θα έκανε αμέσως πίσω. Όχι όμως και ο Παντζής. Αφήνουμε τον ίδιο να μας πληροφορήσει :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Πηγαίνω στους αγώνες, χωρίς γάντια, χωρίς sparring. Που σημαίνει χωρίς να μπω στο ρινγκ και να παίξω ξύλο με άλλον συναθλητή μου.! Δίνω τα παραδείγματα να το καταλάβετε. Είναι σαν να αγωνιστεί ο ποδηλάτης χωρίς να έχει το ποδήλατο, ο κολυμβητής χωρίς να υπάρχει νερό στην πισίνα, ο ποδοσφαιριστής χωρίς την μπάλα στο γήπεδο. Και ένα άλλο σωρό παραδείγματα.. Αυτό συμβαίνει, γιατί στην Πάτρα, δεν υπάρχουν οι αθλητές, εκείνοι, στα βαριά κιλά της επαγγελματικής πυγμαχίας. Και αυτοί οι λίγοι που υπάρχουν, τους προσκαλώ, σε πολύ αθλητικό επίπεδο, να έρθουν να βοηθήσουν την κατάσταση. Αυτοί εμένα και εγώ αυτούς, αλλά δεν έρχονται”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.