Συνεχίζει ακάθεκτος ο Απόλλων Πατρών- Όμορφη πρωτοβουλία από Μαρλαφέκα

Την 4η σερί νίκη, σε ισάριθμα παιχνίδια, που έχει δώσει, μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, πανηγύρισε ο Απόλλων Πατρών. Σήμερα, για την 10η αγωνιστική, υποδέχτηκε στο κλειστό της Περιβόλας, τον Πανερυθραϊκό, τον οποίον λύγισε με 73-58 , στηριζόμενος στη “σιδερένια” άμυνά τους, καθώς δέχτηκε μόλις 10 πόντους στην τελευταία περίοδο, όσους και στην πρώτη.

Ανέβηκε έτσι στο 7-1, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την επάνοδο στη Basket League.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κλείνοντας, αξίζει να τονιστεί ότι στην αρχή της αναμέτρησης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Κώστας Μαρλαφέκας, έκανε την εξής πολύ πολύ ενέργεια. Μοίρασε αναψυκτικά, σε δημοσιογράφους και αντιπάλους, δείχνοντας ότι το φετινό πλάνο, είναι πολύ αξιόλογο και ποιοτικό, σε όλα τα επίπεδα. Και είναι κρίμα τα γήπεδα να είναι κλειστά, για να μην μπορεί ο κόσμος να την χαρεί.

Διαιτητές: Σταματόπουλος-Αναστόπουλος Α.-Πιτσίλκας (Θεοδοσόπουλος)

Δεκάλεπτα: 20-10, 38-32, 55-48, 73-58

Απόλλων Πάτρας (Βετούλας): Τσιακμάς 6 (1), Νιφόρας 5 (1), Αγγέλου 3, Ζούμπος 17 (5), Πουλιανίτης 11, Διαμαντάκος 16, Μολφέτας 13 (2), Μπαζίνας 2, Κογιώνης.
Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Κοντούδης 3 (1), Καλλιανιώτης 10 (1), Βουγιούκας 5, Σκάνδαλος 3, Καμπουρίδης 6, Στάθης 9 (3), Στασινόπουλος 4, Αθανασούλας 10, Φιλιππάκος 8.

Υπενθυμίζεται πως θα διεξαχθούν κανονικά οι εναπομείναντες αγώνες του πρώτου γύρου (ως την 15η αγωνιστική δηλαδή) και κατόπιν οι οκτώ πρώτες ομάδες της κατάταξης θα παίξουν έναν επιπλέον γύρο (επτά ματς έκαστη).

Ο πρώτος θα ανέβει απευθείας στην Α1 και από τις θέσεις 2-5 θα παίξουν playoffs για το δεύτερο εισιτήριο ανόδου. Υποβιβασμός δεν υπάρχει, ενώ οι Αγρίνιο και Κόροιβος Αμαλιάδας αποφάσισαν να μην κατέβουν στο restart χωρίς όμως να έχουν κυρώσεις.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Τρίτων-Φίλιππος Βέροιας 80-68
Καρδίτσα-Παγκράτι 85-64
Απόλλων Πάτρας-Πανερυθραϊκός 73-58
Καβάλα-Ψυχικό 77-71
Ολυμπιακός Β’-Μαρούσι 82-73
Δάφνη Δαφνίου-Αμύντας 67-93

Η επόμενη αγωνιστική (11η, 8/5)
Φίλιππος Βέροιας-Οίαξ Ναυπλίου
Παγκράτι-Ελευθερούπολη
Πανερυθραϊκός-Τρίτων
Ψυχικό-Απόλλων Πάτρας
Μαρούσι-Καβάλα
Αμύντας-Ολυμπιακός

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.