Συνέχεια του ρεπορτάζ-Με ποια κριτήρια θα μπει στο παιχνίδι η νύχτα

Συνέχεια του ρεπορτάζ-Με ποια κριτήρια θα μπει στο παιχνίδι η νύχτα

Οι παντός τύπου εμπλεκόμενοι με τον κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης, υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση την είδηση ότι στις 8 Ιουνίου θα ξεκινήσει η επαναλειτουργία των μαγαζιών αυτού του τύπου, το οποίο είχε προαναγγελθεί από το tsipasblog.gr.

Αμέσως μετά την ενημέρωση, έσπασε τα τηλέφωνα μου, για να μάθουν σχετικά με ποια χωρητικότητα θα δουλέψουν, αλλά και για τα λουλούδια. Αν θα επιτραπούν. Όσο για αυτά, σε συνέχεια του ρεπορτάζ που έκανα, έμαθα τα εξής :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Λειτουργία με αποστάσεις. Από 0,9 έως 1,8 μέτρα και ανάλογα με την χωρητικότητα του μαγαζιού. 2,2 τετραγωνικά αν πελάτη.

Με άλλα λόγια, η αρχική χωρητικότητα θα πέσει στο 70%. Δηλαδή, αν ένα μαγαζί είναι 600αρι, θα πάρει 420 με 430 άτομα. Αν είναι 1000αρι, θα πάρει 700.

-Κι απαγορεύεται η χρήση του μπαρ σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

-Τα λουλούδια θα επιτρέπονται.

Τα παραπάνω θα ισχύουν για καλοκαίρι. Μετά για χειμώνα, αν η κατάσταση παραμένει σταθερή, όπως τώρα, θα ακολουθήσουν και άλλες, πιο “γενναιόδωρες” ελαφρύνσεις.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.