Συνάντηση βουνών από χθες το βράδυ

Νίκος Βέρτης - Κώστας Μπερτάκης - Ηρακλής Μύκταρης

Έγινε τέτοιο αντάμωμα και δεν θα το δείξω; Μόνο ένας κουτός, θα έβαζε στη συζήτηση τέτοιο ερώτημα. Είναι δυνατόν να πήγε στο Vogue Athens stage, στο νέο παλάτι του Πέτρου Ιακωβίδη, ο Νίκος Βέρτης. Συνοδευόμενος μάλιστα από τον κουμπάρο του, Ηρακλή Νύκταρη. Ο Κώστας Μπερτάκης, πάντα άψογος οικοδεσπότης, εννοείται, τους υποδείχτηκε εγκάρδια. Και θα το κρατήσω κρυμμένο, μέσα στο συρτάρι μου, στο αρχείο στο κινητό μου ; Όχι, βέβαια. Με τίποτα δεν γίνεται αυτό. Δεν θα μου το επέτρεπε η φύση μου. Ο εγκέφαλός μου, και η κουλτούρα μου. Η αισθητική μου. Δεν έπρεπε καν να μπει τέτοιο ερώτημα. Τότε γιατί ξεκίνησα μ’ αυτό; Το ερώτημα ήταν ρητορικό.

Για την ιστορία. Ο Νύκταρης είναι κουμπάρος και με τον Μπερτάκη. Η μητέρα αυτουνού, η κυρία Βάνα Μπερτάκη, μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη. Θα βαπτίσουν το εγγονάκι του κρητικού παράγοντα, το δεύτερο παιδί του Νικομανώλη Νύκταρη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.