Tsipas Radio, 2021

Ρίχνω το φως στη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια. Στο Tsipas Radio, πριν δύο χρόνια. Με αφορμή εκείνο το γεγονός, που προκάλεσε γιγαντιαίο ξεσηκωμό. Χιλιάδες άνθρωποι. Ο κόσμος του Νότη Σφακιανάκη, να διαμαρτύρεται και να σείεται. Η σύλληψη με το 9άρι πιστόλι, ένα tazer και δύο γραμμάρια κοκαΐνη….του τη στήσανε. Δεν δεχόντουσαν ότι ήταν τυχαίο. Ολοφάνερη η σιγουριά τους, πως τον στοχοποιούν, με τρόπο πρακτορικό.

Εποχή lockdown, βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά τις 8, στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ιασωνίδου, στο Ελληνικό, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο υπερπολυτελές αυτοκίνητο που επέβαινε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Κούγιας ήταν ο δικηγόρος του. Δημοσιοποιήθηκε από την νύχτα το όνομα του, μας είχε πει τότε.

Διαβάστε επίσης : Ο εξαφανισμένος Νότης Σφακιανάκης και η κουβέντα για την πιθανή επιστροφή, που σήμερα κλείνει οριστικά! Την ώρα που τον ψάχνει όλη η νύχτα, δίνει το tsipasblog τα πρώτα λόγια του, μετά από τρία χρόνια, για να μην ακούτε μαλακίες του τύπου «μιλάει με αυτόν, μιλάει με εκείνον». …Θα τα ακούσετε όλα τώρα !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.