Survivor-Το… παράπονο της Ναυσικάς από Πηλαδάκη: «Μάλλον ταξιδεύουν με τον Ρέμο και περνάνε πολύ καλά τα βράδια μεταξύ τους και το ξέχασε το κορίτσι του»

Οι δύο μεγάλοι πόλοι έλξης του νέο-Έλληνα είναι η τηλεόραση και το κουτσομπολιό. Βάλε και ολίγο από λαϊκο-πόπ και social media και έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Παράπονο για τον Κώστα Πηλαδάκη εξέφρασε, με χιούμορ, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με αφορμή το γεγονός ότι ο σύντροφός της (και κουμπάρος και συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου) δεν της έστειλε κάποιο μήνυμα στην προηγούμενη νίκη των Μαχητών στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Μιλάμε συνεχώς Face Time, να γίνεται έλεγχος (γέλια). Είμαι μεγάλη Κατίνα στην προσωπική μου ζωή. Τις προάλλες περίμενα ένα μήνυμά του, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Έφαγα τεράστια χυλόπιτα. Περίμενα να στείλει έστω μια φωτογραφία από τον γάτο μας, αλλά τίποτα. Περιμένω ακόμη, μπας και πάρω λίγη δύναμη. Μάλλον ταξιδεύουν με τον Ρέμο και περνάνε πολύ καλά τα βράδια μεταξύ τους και το ξέχασε το κορίτσι του», ανέφερε πριν το νέο αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.