Στον Βύρωνα: Μαφιόζικη εκτέλεση ενός 32χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής – Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μιλούν τα Αλβανικά ΜΜΕ

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το βράδυ της Πέμπτης (9/5) έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Βύρωνα.

Συγκεκριμένα, επιβάτης μηχανής άνοιξε πυρ κατά αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν ένας 32χρονος άνδρας και μια γυναίκα, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης ή οι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή σταμάτησαν δίπλα στο αυτοκίνητο και πυροβόλησαν τουλάχιστον τρεις φορές εκτελώντας εν ψυχρώ τον άνδρα.

Ο 32χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, έπεσε νεκρός από τις σφαίρες. Η γυναίκα συνεπιβάτης του αυτοκινήτου έχει τραυματιστεί ελαφρά και είναι καλά στην υγεία της.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και μεταβαίνει και ιατροδικαστής.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών του φονικού. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ πρόκειται για «μαφιόζικο» χτύπημα, ενώ Αλβανικά ΜΜΕ μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

-zougla.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.