Στον …πόλεμο βγαίνει πιο δυνατό το Athens Stage

Μη βλέπετε ότι δείχνουν τα μμε. Ότι ακούμε, ό,τι μεταδίδεται, είναι μακριά από την ουσία του πράγματος. Στο Τσίπας Μπλοκ θα δείξεις εμπιστοσύνη. Τι λέμε ? Πέρασαν οι γιορτές, οπότε ο πόλεμος στη τσέπη μας, και στη νύχτα ο πόλεμος, θα «αγριέψει» πολύ. Τώρα τα πράγματα θα έρθουν ..τούμπα. Και πολλά που βλέπαμε, δεν θα τα ξαναδούμε. Πήγαν στην απόσυρση. Μόνο αυτούς που έδειξαν αντοχές και προσαρμοστικότητα, στο μεγάλο τσουνάμι, θα συνεχίσουν. Και ποιοι είναι αυτοί…φαίνονται. Και πως να μην φανούν, όταν στο ελληνική νυχτερινή στρατόσφαιρα, είναι μετρημένοι.

Είπαμε. Δεν είπαμε; Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το Athens Stage, το ιστορικό νυχτερινό κέντρο της οδού Λιοσίων, στις 3 γέφυρες. Έφτιάξε ταιριαστό και βιώσιμο κόλπο, με Στάθη Ξένο – Εβίτα Σερέτη – TUS. Πολύ άρεσε στον κόσμο και αμέσως το στήριξε. Μεγάλη χαρακτηρίζεται η ανταπόκριση και η συμμετοχή. Και έχει δικαίωμα τώρα, που οι άλλοι σταματάνε, αυτό να συνεχίσει όπως είναι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και θα ενισχυθεί κιόλας. Με γαμάτη λαϊκή φωνή. Της καρπαζιάς όποιος τολμήσει να πει το αντίθετο για τον Αλέκο Ζαζόπουλο. Το big boss του Athens Stage, Γρηγόρης Τουφεκλής, στέλνει το μήνυμα πως έχω προκύψω πιο ισχυρός. Και ακόμη πιο ισχυρός στα μελλοντικά επεισόδιά, θα ψάχνετε ποιον έχω από πίσω μου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, σαξόφωνο και κείμενο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.