Στον αυτόματο πιλότο το OPEN- Ρίχνει γέφυρες στην κυβέρνηση μπας και κάνει καμία δουλειά- Το έχει ξανά κάνει το έργο ο πόντιος και με τους προηγούμενους

Ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει «εξαφανισθεί» από τη χώρα μας για σχεδόν 1,5 χρόνο για αδιευκρίνιστους λόγους, φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τα ΜΜΕ κρατώντας μια στάση χαμηλών τόνων απέναντι στην κυβέρνηση και ειδικότερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Υπό αυτή την έννοια, ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος παρεμπιπτόντως συνεχίζει να αναβάλει σε μόνιμη βάση την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη , σε βαθμό ανησυχίας και προβληματισμού σχετικά με το τι συμβαίνει στην Ρωσία αλλά και τις σχέσεις του με την κεντρική εξουσία, αποεπενδύει από τον τηλεοπτικό σταθμό Open, με τα πρωτοκλασσάτα στελέχη του σταθμού το ένα μετά το άλλο να αποχωρούν!

Την ίδια στιγμή κατά τις ίδιες πηγές, ο Ιβάν Σαββίδης ρίχνει γέφυρες τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς άλλους πανίσχυρους Έλληνες επιχειρηματίες, με τους οποίους εφέρετο να βρίσκεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση εδώ και καιρό! Όσοι εργάζονται στα ΜΜΕ που διαθέτει τηλεφωνούν δεξιά και αριστερά μπας και βρουν αλλού μεροκάματο. Την ίδια ώρα όπως μαθαίνουμε έχει ρίξει γέφυρες στο μέγαρο Μαξίμου είτε για να μείνουν στο απυρόβλητο οι δουλειές που ήδη κάνει στην Ελλάδα χωρίς δικαστικές περιπέτειες, είτε να βρει νέες τρύπες… επιχειρηματικών  επενδύσεων. Το ξέρει καλά το έργο αφού το έχει κάνει και στο παρελθόν με το ΣΥΡΙΖΑ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5.blogspot.com

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.