Στον Αντρέα Τσαμπούκο, πολύ δύσκολες στιγμές

Τι συμβαίνει στον manager των καλλιτεχνών, που πήρε “αθόρυβη” μεταγραφή στο team του Tokyo Theater ; Το χειρότερο του συμβαίνει. Του συμβαίνει αυτό, που το λένε ο μπαμπάς σου πέθανε και γι’ αυτό το λόγο νιώθεις χάλια. Θέλεις να φύγεις μαζί του. Μια δεν πιάνουν τα λόγια παρηγοριάς. Κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει, αυτό που τραβάς, αυτόν τον Γολγοθά.

Ο Αντρέας Τσαμπούκος είπε τη μεγάλη κουβέντα, απευθυνόμενος στον πατέρα του. ”Καλύτερο πατέρα, δεν είχε άλλος γιος”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα λόγια αποχαιρετισμού του, όλα : “ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΡΑ ΜΟΥ….. Καλο ταξίδι πατέρα … Ήρθε η ώρα να πας στην γυναίκα της ζωης σου Είσαι αληθινός γιναντας βουνο που δεν έπεσε ποτέ !! Καλύτερο πατέρα δεν θα μπορούσε να εχει άλλος γιος!! Θα ζεις μέσα από μένα για οσο ζω !! Ποσο σ´αγαπαω !! Δεν μας άφησαν να χαιρετηθούμε Εμείς τα έχουμε πει όλα όμως … Σε θαυμάζω για πολλά αλλά περισσότερο από όλα για το ποσό αγάπας την μαμά!!! Και μου έμαθες πως αγαπάνε τα αρσενικά σαν κι σένα !! Είσαι ο πιο σπουδαίος και ο πιο μαγκας άνθρωπος που θα υπάρξει ποτέ !! Τι να σου πουνε καψουρα μου!!! Σ´αγαπαω θα μου λείψεις και ελπίζω να με αξιώσει ο θεός να κάνω ένα γιο με το όνομα σου !!”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.