Στόχος, η νίκη που θα τους συνδέσει με το μέλλον

Έμειναν έξι ημέρες και το Mezzo Athens ανοίγει ξανά τις πόρτες του, στο νυχτερινό κοινό. Με το δεύτερο σχήμα του στη σεζόν. Πέγκυ Ζήνα και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, μεταφέρουν την εκρηκτική φιλία τους στη σκηνή και δίνουν χρώμα στα βράδια του Σαββάτου και της Κυριακής. Από τις 2/3!

Καλά το φαντάζεστε. Δουλεύουν όλοι πυρετωδώς και συντονισμένα, για να κερδηθεί το στοίχημα, που είναι το πιο πιθανό. Και αν γίνει έτσι, πρώτον, το Mezzo θα μπει στις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Και δεύτερον, θα αποτελέσει το διαβατήριο, για την ανανέωση του ραντεβού, για το επόμενο πρωτάθλημα. Αυτή η πρόθεση υπάρχει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά εντάξει, δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Για ευνόητους λόγους. Τεράστια η Πέγκυ, άρα και τα χρήματα που απαιτούνται, για να την υποστηρίξεις, είναι αρκετά. Από την άλλη, η χωρητικότητα στο συγκεκριμένο μαγαζί, δεν είναι χωρητικότητα Fever.

Όχι, δηλαδή, πως δεν έχουν μελετηθεί τα δεδομένα αυτά, η κάθε λεπτομέρεια έχει ληφθεί υπ’ όψιν, τα πάντα είναι προγραμματισμένα. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.