Στις ανακοινώσεις του ΛΟΥ… Η συνέχεια

Για πρώτη φορά το 2020, πριν τέσσερα χρόνια δηλαδή, μπήκε στο πρωτάθλημα του διαδικτύου, πρώτα με Faceook, μετά με Instagram. Και κοίτα σήμερα, τι έχει καταφέρει. Να φιγουράρει στους «μεγάλους» παίκτες, τους λεγόμενους influencer, είναι άτομα που επηρεάζουν την κοινή γνώμη. Όμως δίχως… έπαρση. Είναι πολύ λίγοι αυτοί, μόνο πέντε σε όλη την Ελλάδα. Να, γιατί το παιχνίδι του, έχει διαδοθεί σε τέτοιο μεγάλο βαθμό, ήρθε κόντρα σε προσεγγίσεις ξεπερασμένες.

Τι αποκαλύψεις έκανε σήμερα, στον απόηχο της μεγάλης είδησης : “Το πρώην Romeo Plus Πάτρας, κατέληξε στην “αγκαλιά” του Λου ” ;  Δύο αποκαλύψεις! Αγγελική Ηλιάδη, η γνωστή Αγγελική Ηλιάδη. Θα συνεργαστεί ξανά μαζί του.. Ναι, γιατί από την προηγούμενη θητεία, κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι ο καλύτερος εργοδότης που είχε ποτέ! Δεν είναι δικά μου λόγια, δικά της είναι. Καθόλου τυχαίο, λοιπόν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και δεν τελειώσαμε. Και η φοβερή Ελένη Γρίβα, θα είναι κομμάτι, αυτής της πολύ δυνατής ομάδα, που ξεκίνησε να φτιάχνεται. Δύναμη η Γρίβα.

Δείτε εδώ και εδώ

Να σημειωθεί εδώ, πως έχει ήδη ανακοινωθεί ο πολυδιάστατος Άκης Δείξιμος και η υπερταλαντούχα Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου (Σχετικό ρεπορτάζ)

Υ.Γ.

Για όσους βγάζουν κόμπλεξ με τον Λου, έχει μια μόνο εξήγηση στο μυαλό του. Κάτι κάνει καλά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.