Στις 6 Μαρτίου 2026 η δίκη του Σπύρου Ρέβη: Ελεύθερος μετά τη νέα αναβολή για την καταδίωξη στην Κηφισιά

Στις 6 Μαρτίου 2026 ορίστηκε τελικά η νέα δικάσιμος για τον 72χρονο μάνατζερ, Σπύρο Ρέβη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά τη δεύτερη αναβολή της υπόθεσής του στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. 

Η νέα αυτή καθυστέρηση κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να καταθέσουν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στην καταδίωξη των 10 χιλιομέτρων, η οποία ξεκίνησε από τον Άγιο Στέφανο και κατέληξε στην Κηφισιά. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το χρονικό της υπόθεσης:

  • Οι κατηγορίες: Ο 72χρονος αντιμετωπίζει πλημμεληματικές διώξεις για επικίνδυνη οδήγηση (λόγω παραβίασης ερυθρού σηματοδότη και κίνησης στο αντίθετο ρεύμα) και απείθεια.
  • Η υπερασπιστική γραμμή: Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν σταμάτησε στο σήμα των αρχών γιατί φοβήθηκε μήπως πρόκειται για κακοποιούς.
  • Η σύλληψη: Μετά από καταδίωξη περίπου 10 χιλιομέτρων, το όχημά του ακινητοποιήθηκε στην οδό Λευκάδας στην Κηφισιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ