Στις 19 Δεκεμβρίου, τα αποκαλυπτήρια της Aegean Voutirakos

Η είδηση έγινε γνωστή από το tsipasblog.gr. Ο Πέτρος Βουτυράκος μπήκε και στο γήπεδο του πετρελαίου, κατόπιν συμφωνίας με το μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ και αφεντικό της Aegean, Δημήτρη Μελισσανίδη. Και δεν θα κάνει εγκαίνια; Μιλάμε για το πιο σίγουρα. Δικαιολογημένα πέρα για πέρα οι εργαζόμενοι του, της τουριστικής-ναυτιλιακής εταιρείας «Cavo Grosso Travel», να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον. Το κοντινό μέλλον. Απόκτησαν το δικό τους πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά. Λίγο είναι αυτό;

Το λέει και το πιστεύει ο “καπετάνιος”. Και όσοι τον γνωρίζουν, είναι πιο σίγουροι απ’ τον ίδιον ότι πράγματι έχουν ετοιμαστεί μαγικά πράγματα. Όσοι έχουν προσκληθεί, θα αισθανθούν ότι στην Aegean_Voutirakos βρίσκεται η λύση για:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Καύσιμα
-Πετρέλαιο Θέρμανσης
-Πλυντήριο
-Αξεσουάρ
Ξύλα για Τζάκι

Πέμπτη 19/13, στις 18:00 το απόγευμα, η μεγάλη ημέρα. Σε ειδική εκδήλωση, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου μέλους της επιτυχημένης επιχειρηματικής οικογένειας του Πέτρου Βουτυράκου. Της Aegean Voutirakos. Μια από τις πολλές μεγάλες και ξεχωριστές ημέρες που θα ζήσουν, στη νέα εποχή.

Έτσι που λες. Το εύκολο είναι να επεκταθεί περαιτέρω. Όχι στη Ζάκυνθο, που εκεί η αγορά του θαλάσσιου τουρισμού είναι μονοπωλιακή, με Βουτυράκο χοντροπαίκτη. Αλλά, όπως πληροφορούμαι, μετράμε αντίστροφα για τα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια του, να βρεθούν και στο λιμάνι της Καλαμάτας. Το δύσκολο είναι να φτιάξεις το σπίτι σου. Το γήπεδό σου. Την έδρα σου. Τη βάση σου. Τη βάση που θα εξοπλίζονται οι πύραυλοι σου, πριν την εκτόξευση.

Διάβασε επίσης : Επανέρχεται και ξεσπά ο Βουτυράκος «Ρε, καντίνες …Μη φοβάστε, δε δαγκώνω»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.