Εκεί, εκεί στην Β’ Εθνική

Τρέλα. Γιατί έχεις τον κορονοϊό. Τον έχεις! Όλοι τον έχουμε. Έχουμε αυτό το πρόβλημα. Γνήσια περίπτωση ασθένειας είναι. Η ζωή μας όλη πλέον εδώ και μήνες γυροφέρνει με κέντρο το μικρόβιο. Οι άνθρωποι δεν είναι καλά. Και περιμένουν πως και πως, με την λαχτάρα στην καρδιά τους και στα μάτια τους, όπως το παιδάκι λίγο πριν πάρει από τον νονό το χριστουγεννιάτικο δώρο, να φύγει το lockdown. Που θα σημάνει το άνοιγμα της αγοράς.

Πότε μας λένε ότι μπορεί να γίνει; Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως το εξετάζουν πριν τα Χριστούγεννα. Πρώτα, με το άνοιγμα των σχολείων, στη συνέχεια του λιανεμπορίου και τέλος της εστίασης, η οποία θα είναι μόνο με καθήμενους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γι’ αυτό κάποιοι, ακούγοντάς αυτά, πως ο κόσμος της εστίασης θα είναι και πάλι στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, θυμήθηκαν ένα παλαιό σύνθημα της ποδοσφαιρικής εξέδρας, που λέει : ”Εκεί, εκεί στην βήτα εθνική!…”

Για την ιστορία, το σύνθημα πρωτακούστηκε το 1972, στο γήπεδο του Ταύρου από οπαδούς του ΠΑΟ Ρούφ, σε ματς με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Διαβάστε επίσης : Ο κόσμος «βράζει» και το σκέφτονται πάλι- Για άνοιγμα εστίασης – λιανεμπορίου από 1 Δεκεμβρίου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.