Στην Πάτρα οι εκλογές τελείωσαν, αρχίζει ο πόλεμος!

Κ.Πελετίδης-Γ.Αλεξόπουλος-Ν.Νικολόπουλος.Α.Καράβολας

Καταδικασμένη η Πάτρα. Βαριά κουβέντα, αλλά δεν κωλώνω να την αμολήσω. Είπαμε. Ή, μιλάμε και λέμε αυτά που πρέπει να πούμε ή, μιλάμε με πλαστικά λόγια, με τσικλόφουσκες του αέρα.

H Πάτρα έφθασε στον πάτο, απλά γλύτωσε σ’αυτή τη φάση τον υποβιβασμό, άσε το πως, και διαρκώς μικραίνει. Και ψάχνει τη σωτηρία με… εκλογές. Η καταδίκη. Έτσι λέει ο ΤΣΙΠΑΣ. Σεβαστή η άλλη άποψη. Νικητής των εκλογών ο κύριος Κώστας Πελετίδης. Όχι σωτήρας της Πάτρας. Καμία σχέση η νίκη στις εκλογές, η προτίμηση στον Πελετίδη και η ήττα του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, με το αν η πόλη θα ξαναγίνει Πάτρα. Να συνεννοούμεθα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παρακάτω. Προσοχή! Η πρώτη λέξη που βγήκε από το στόμα του Πελετίδη με το 40% ήταν : “Θα είμαστε μία Δημοτική αρχή που θα ενώνει” Αυτό είπε ο νικητής που φιλοδοξεί να γίνει και σωτήρας. Ότι η μέγα Πάτρα μπορεί να ενωθεί. Δεν θα ενωθεί ποτέ, λέει ο Τσίπας, για το κοινό καλό. Δεν το λέω εγώ. Η Ιστορία της Πάτρας το λέει αυτό.

Ο δε Νικολόπουλος, μεγάλος χαμένος των εκλογών στην Πάτρα, θα στηρίξει τον Αλεξόπουλο. Έλα! Ο Νίκος θα τον πολεμήσει τον Πελετίδη. Ασφαλώς για το καλό της Πάτρας.

Α, το ίδιο θα κάνει και ο επί σειρά ετών δήμαρχος Ανδρέας Καράβολας. Ενόψει του β΄ γύρου των εκλογών, θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Για το καλό της Πάτρας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.