Στην Παναχαϊκή ακούστηκε το σενάριο Πέτρος Κόκκαλης

Ο Πέτρος Κόκκαλης. Ο γνωστός. Είναι γιος του επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη και της Σοφίας Σκούρα. Το 1994 τοποθετήθηκε διευθυντής μάρκετινγκ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και το 1996 γενικός διευθυντής της εταιρείας. Αργότερα αναβαθμίστηκε στη θέση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, θέση όμως από την οποία παραιτήθηκε το 2008. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου παραιτήθηκε και από την προεδρία του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αξίωμα στο οποίο είχε εκλεγεί δύο μήνες πριν. Την περίοδο 2000-2001 διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. Επίσης είναι μέλος του ΔΣ της Intralot, αντιπρόεδρος στο ίδρυμα Κόκκαλη. Το 2006 εξελέγη πρώτος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ Ελλάδος. Στις 13 Φεβρουαρίου 2024, κατέθεσε στον Άρειο Πάγο το καταστατικό για την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα με το όνομα «Κόσμος», ως μετεξέλιξη της πολιτικής κίνησης ενόψει των ευρωεκλογών του 2024, και την επόμενη ημέρα έκανε την επίσημη παρουσίασή του.

Σας τα λέω όλα αυτά γιατί εδώ στο χωριό μας, στην Πάτρα, ακούστηκε από χείλη παλιών πασοκτζήδων, το σενάριο της εμπλοκής του στην Παναχαϊκή. Απλά ήταν σενάριο και πέρασε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.