Στην μεγαλύτερη έκθεση real estate, grand sponsor η Plasis Real Estate + Development (του κου Δήμου Μηνά)

Να δώσω τον τίτλο από το δελτίο τύπου, όπως το είδα σε όλες τις οικονομικές ιστοσελίδες : “Η Plasis Real Estate & Development μέγας χορηγός στην 4η Premium Real Estate Expo!”

Ποια είναι η μετάφραση του : Η εταιρεία, με επικεφαλής τον κ. Μηνά Δήμο, η οποία κάνει πρωταθλητισμό στο ελληνικό real estate, για περισσότερα από 20 χρόνια. Αυτή που βρίσκεται πίσω από πολλές από τις σημαντικότερες αγοραπωλησίες ακινήτων στα νότια προάστια – και όχι μόνο σε αυτήν την περιοχή. Αυτή που δίνει σταθερά το «παρών» τα τελευταία χρόνια, από το 2015 και μετά, σε όλες τις επιχειρηματικές αποστολές για την προώθηση του ελληνικού real estate στο εξωτερικό. Για άλλη μια φορά, ενώνει τις δυνάμεις της με την κορυφαία διοργάνωση για τον κλάδο των ακινήτων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αύριο, Παρασκευή 17 ξεκινάει και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 19 Μαΐου. Μιλάμε για δυναμικό εκθεσιακό τριήμερο. Στο MEC Παιανίας θα φιλοξενηθεί. Με την επισκεψιμότητα, να αναμένεται να ξεπεράσει τους 10.000 επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της εν λόγω σημαντικής δραστηριότητας, διακεκριμένοι ομιλητές, στον συγκεκριμένο κλάδο, από την ελληνική και διεθνή αγορά, θα αναλύσουν σημαντικά ζητήματα, και θα αναδείξουν τις πλέον πρωτοποριακές τάσεις και ευκαιρίες.

Κι ερχόμαστε στο δελτίο τύπου :

“Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε στην 4η Premium Real Estate Expo για ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με το ελληνικό real estate και την επιρροή του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ως υπερήφανος μέγας χορηγός, η Plasis Real Estate & Development θα αναλύσει και να παρουσιάσει όλες τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς και τις δυνατότητες συνεργασίας.

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας vrexpogreece.com έχετε πλέον τη δυνατότητα να συνομιλήσετε απευθείας μαζί μας με Live Chat ή να προγραμματίσετε ένα ψηφιακό ή δια ζώσης meeting μαζί μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης: https://vrexpogreece.com/…/plasis-real-estate-kai…
-17 έως 19 Μαΐου 2024
-Περίπτερο A102-A104 B102-B104
-M.E.C Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο, Παιανία
-www.plasis.com.gr | info@plasis.com.gr | +30 210 960 1609

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎4th BARCODE INVITATION (VALID FOR PERSON] REAL ESTATE EXPO 17-19 MAY MAY2024 2024 PLASIS TEALEOTATE+DEVELOTVENT ЛEAb 큰럽ATE DEVELORMENT GRAND SPONSOR PLASIS REAL ESTATE + DEVELOPMENT VISITING HOURS HOW Τα VISIT FRIDAY 10:00- 10:00-20:00 20:00 SATURDAY 10:00 20:00 Discover your next investment opportunity SUNDAY 10:00 19:00 באיר i SCAN ME 4th Real Estate Forum! UNDER THE AUSPICES M.E.C. Menoyee งุลาเลต์ Kevao ORGANISER FIABCI INTERNATIONAI GRGANZAGER TRGAMZNGEARITIONG HIBITINNG www.rexpo.gr‎"‎
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.