Στην καλοκαιρινή, περιορισμένων θέσεων, λίστα Ζευγαρά, ο Παπαγεωργίου

Λένα Ζευγαρά

Η κρίση της εποχής μας, σαφέστατα και δεν συγκρίνεται με τη φτώχεια των δύο δεκαετιών μετά τον πόλεμο. Ποιος μπαρκάρει σήμερα; Κανείς από τους τραγουδιστές, παλιούς και νέους, δεν λέγω για αυτούς που είναι άνεργοι, αλλά για αυτούς που δουλεύουν, δεν επιλέγει δουλειές. Δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια. Εδώ θα τραγουδήσω, εκεί όχι.

Κι, όμως, η Λένα Ζευγαρά, το κάνει. Και δείχνει ότι μπόι της όλο και περισσότερο μεγαλώνει και την θέλουν όλοι. Το τηλέφωνο του μέντορα και μάνατζερ της, Μιχάλη Τουρατζίδη, δεν σταματά να χτυπά, για να μπουν στη λίστα του, την καλοκαιρινή, γιατί σε ότι άφορα την χειμερινή, θα παραμείνει στο Tokyo του Γιάννη Βουτυράκου, το οποίο ξηλώνεται και φτιάχνεται από την αρχή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οπότε, ας μείνουμε στη summer list. Με βεβαιότητα σας λέω πως έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων, λόγω του φόβου του κορωνοϊού. Θα υπάρχουν εκείνοι μόνο οι επιχειρηματίες, τους οποίους ο Τουρατζίδης γνωρίζει προσωπικά, ότι θα τηρήσουν στο ακέραιο, τις δεσμεύεις τους, για τα μέτρα προστασίας.

Ο Mr Fever Θανάσης Παπαγεωργίου, καλός φίλος και συνεργάτης από τα παλιά του Βουτυράκου, είναι ένας από αυτούς. Γι αυτό και η Λένα Ζευγαρά, στις 14 Αυγούστου, θα εμφανιστεί στο – ιδιοκτησίας του- Ιππικό Όμιλο Κουρούτας.

Διαβάστε επίσης : Πρότζεκτ δύο παικτών, η 15 Αυγούστου, για Ζευγαρά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.