Στην Πάτρα της πείνας και της ανεργίας, το ναρκωτικό έχει ψωμί

Δεν στέκομαι ως πολίτης και ως φορολογούμενος με την πράγματι επιτυχία των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας, το μεσημέρι της Τρίτης στην Πάτρα, να συλλάβουν 54χρονο, στην κατοχή του οποίου, βρέθηκε ποσότητα ηρωΐνης, η οποία ξεπερνά τα 200 γραμμάρια και η οποία προοριζόταν για διακίνηση σε διάφορες περιοχές της πόλης. Δεν στέκομαι στην πράγματι αποτελεσματική επιχείρηση των δημοσίων υπαλλήλων της αστυνομίας. Είμαι, θαρρώ, στο κόμμα των επί της ουσίας παρατηρητών των πραγμάτων.

Ο 54χρονος κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την Αστυνομία. Και κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί από αστυνομικούς των Τοπικών Αρχών και είχε διωχθεί για διακίνηση ναρκωτικών επίσης κακουργηματικού χαρακτήρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι δείχνει αυτό; Ότι δεν είναι βιοπαλαιστής, άτομο που ζει από το μεροκάματο. Πιο εύκολα, σου βγαίνει να τον πεις κακοποιό, διότι διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών θέλει εγκληματίες.

Γιατί και πολλοί άλλοι όμοιοί του, είτε ως ελεύθεροι, είτε πίσω από τα κάγκελα των φυλακών, έχουν στήσει ναρκομπίζνες στην Πάτρα, στην Αθήνα, στην Καλαμάτα ; Είπαμε. Είμαστε του κόμματος επί της ουσίας.

Επειδή στην Ελλάδα της πείνας και της ανεργίας, έχει ψωμί το ναρκωτικό. Επειδή, πολλοί, περισσότεροι απ’ όσο φαντάζεται κάποιος κάνουν χρήση. Αυτή είναι η ουσία του θέματος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.