Στην ανθρωπιά μόνο χτυπάω παλαμάκια

Όλοι θέλουν να είναι όμορφοι. Πλούσιοι, διάσημοι, έξυπνοι, ταλαντούχοι. Να αρέσουν στο άλλο φύλο και να ξεχωρίζουν από το δικό τους. Να είναι ποθητοί. Και πάει λέγοντας, δεν τελειώνει η λίστα. Βαθιά μες στην ψυχούλα τους καίγονται μόνο για αυτά και τίποτα άλλο.

Γι’ αυτό τα πράγματα πάνε κατά διαόλου και θα πάνε ακόμα χειρότερα. Σίγουρη πρόβλεψη. Ο άλλος έχει πεθάνει δίπλα, μα δεν σε νοιάζει εσένα, η ζωή συνεχίζεται.. Πάω να τρελαθώ γραμμωτή πουτάνα μου, πως γίναμε έτσι σήμερα; Που πήγε αυτή η μεγαλοκαρδοσύνη και η αυτοθυσία, που μας έμαθαν οι παλιοί; 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν χρειάζεται να πεις πολλά. Λίγα και καλά. Βοηθάς άλλους ανθρώπους προσθέτεις αξία στη δική σου ζωή. Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Έχει την μεγαλύτερή ομορφιά. Αδέρφια, μόνο αυτό μας έμεινε, η ανθρωπιά !!!

Στην κοινωνική προσφορά μόνο, παραδέχομαι κάποιόν ως μεγάλο. Σε όλα τα άλλα είναι πολύ, πολύ μικρός. Ένας νάνος! Κι ας έχει χτίσει κάστρα και αυτοκρατορίες.

Τελείωσε η γενίκευση, και πάμε στην προβολή μιας πολύ σημαντικής προσπάθειας. Με τίτλο “Δημοσθένους 273 Καλλιθέα, στο Βενζινάδικο Shell. Εδώ γίνεται συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας. Κυριακή 12:00 θα γίνει η αναχώρηση για τις πληγέντες περιοχές “.

Ποιοι στηρίζουν την μεγάλη προσπάθεια ;

-Ο γνωστός Γιώργος Τσακογιάννης, με την κάβα που διατηρεί στην Ηλιούπολη. Ο Πρόεδρος!
-Ο Γιώργος Σπανός: Ο «Ατρόμητος» κληρονόμος της ΕΤΕΚΑ
-Ο αυτοδημιούργητος Θεοδόσης Νικολάου, με την κάβα που διατηρεί στην Καλλιθέα
-Ο Μπάμης Ιορδανίδης, έχει βενζινάδικο και διάφορες άλλες εταιρείες.
-Ο Αχιλλέας Κωνσταντινίδης, επιχειρηματίας
– Ο Δημήτρης Καγιαλής, τον έχει κοντά ο Μπερτάκης.
-Τα κομμωτήρια Μαστερς στην Καλλιθέα
-Η οικογένεια Κεσανίδη,
-Ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης
-Πανταζόνας, με τα ρούχα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Φυσικά να μην ξεχάσουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και στον Νικόλα Ψυχίδη. Τρέχει από το πρωί έως το βράδυ. Για τους θεατές του παρασκηνίου, τον έλεγαν το «ψυχοπαίδι» του Γιώργου Ποζίδη. Και στον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι πολύ συμπαθής.

Στη φώτο, με τον Κώστα Ασκούνη, τον υποψήφιο Δήμαρχο στη Καλλιθέα. Έχει συστρατευτεί μαζί του.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Thce ΚΑΛΛΙΘΕΑ την στα χέρια σου Ανης ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΙ Ενωμένοι Μπροστά"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.