Στη νύχτα είναι το κόμμα της ΝΔ και τον θέλουν δύο μεγάλοι, στην αγορά της Αθήνας

Επόμενο είναι να αρχίσει και στα κρυφά, η κουβέντα στον πλανήτη νύχτα. Για τον επόμενο σταθμό, τον επαγγελματικό, μετά την Θεσσαλονίκη. Ποιανού ; Του Βασίλη Καρρά. Επόμενο, ναι ! Η αξία και η θέση του, ισοδυναμούν με κόμμα, από τα μεγάλα, τα διαχρονικά. Που δεν θα χάσει τις εκλογές, θα του τσιμπήσει μονάδες κάποιος άλλος, γιατί δεν έβγαλε σουξέ, κάτι δυνατό, να ακουστεί, να είναι στην επικαιρότητα.

Στο πρόγραμμα είναι όλα, αλλά αυτά δεν συμβαίνουν στην περίπτωση του Καρρά. Στη νύχτα είναι η ΝΔ ! Όχι ο Θεοδωράκης, που έκανε το Ποτάμι, ο Λεβέντης τους Κεντρώους, ο Καμμένος τους Ανεξάρτητους, ο Καρατζαφέρης το Λαός κλπ κλπ. Δεν είναι δηλαδή τραγουδιστής με χρονολογία λήξεως. Καταδικασμένος ή να διαλυθεί ή να απορριφθεί απ ‘ άλλους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπούρδες; Όχι, βέβαια. Μόνο μπούρδες δεν είναι το σημερινό σεμινάριο του Tsipas Blog. Και από το κόμμα του, του 68χρονου τραγουδιστή, που είνα από τους σημαντικότερους της γενιάς του. Και είναι γνωστός ως ”Άρχοντας της καψούρας”, ως ”Βασιλιάς” και ως ”Ψυχολόγος”, διότι τα τραγούδια του αγγίζουν τους χωρισμένους.

Του ζητήθηκε η συνεργασία από δύο ιστορικούς και της κλίκας του αρχηγού, επιχειρηματίες της Αθήνας. Για να πάρει τη θέση του πρώτου στο μαγαζί τους, για τον Μάρτιο.. Γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος, χρόνια του δίνει την ψήφο του και αυτό δεν αλλάζει, παρά τα γούστα, τα νέα.

Διαβάστε επίσης : The Briller – Θέλει την Α´ Εθνική στο αthens night club και ποιος από πίσω

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.