Στη Ναύπακτο ο Δημήτρης Φιντιρίκος- Μαζί με …Δαλάκα

Ξύπνησε, πήγε στην εταιρεία ναυπήγησης φουσκωτών σκαφών, με το όνομα”Skipper”, στην Αθήνα, που ανήκει στην ιδιοκτησιακή ομάδα του-και εκεί- είδε ποιο του κάνει γκελ.. Επιβιβάστηκε επάνω του, πάντα μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα και πάντα με εκείνον τον περίφημο κολλητό Βουγιούκα…και έβαλαν πλώρη για το γύρο των νησιών του Ιονίου. Με προορισμό πρώτο, την Ναύπακτο.

Έτσι που λέτε, την αγαπάει την Ναύπακτο ο μόλις 35 ετών μπασμένος σε μεγάλα επιχειρηματικά κόλπα και ένας εκ των επενδυτών του καζίνου Ρίου Δημήτρης Φιντιρίκος, και ξανάρθε, για να δει φίλους καλούς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και στην Πάτρα, έχει φίλους εκλεκτούς, αρέσει ο κύριος. Τον κάνουν κέφι, τους έχει κερδίσει, όταν διαβάζουν στο Τσίπας Μπλοκ, να βοηθάει κόσμο και κοσμάκη. Για να ξηγιόμαστε και να ‘μαστε σωστοί στην κουβέντα μας, διότι ο Φιντιρίκος δεν είναι μόνο δυνατός οικονομικά και ένας σταρ του Instagram. Είναι και μάγκας ως άνθρωπος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.