Και στη μπάλα ο Λάσκος ;

Γράφεται στο ”Τσίπας Μπλοκ”. Και γράφτηκε στα σοβαρά, όχι δίκην αστείου, κάποιου χωρατού και ελάτε να γελάσουμε. Ότι φημολογείται πως ο Γιάννης Λάσκος, “μέγας μπαλαδόρος” στην επεξεργασία και τυποποίηση κρέατος, μέσω της εταιρείας του, την Plus Meat. Ένας τύπος που ξέρει καλά, ξέρει άπταιστα, το πως παίζεται το παιχνίδι, και της ημέρας και της νύχτας. Και του σαλονιού και του αλωνιού. Αυτός, λοιπόν, σκέπτεται να εισχωρήσει στα ποδοσφαιρικά πράγματα.. Έχει ποσοστό αλήθειας μεγάλη και τεράστια.

Για να ασχοληθεί με μια από τις πιο ιστορικές ομάδες των Αθηνών. Για να ασχοληθεί με ομάδα, που και πάλι θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Superleague 2. Επέστρεψε. Για να ασχοληθεί με ομάδα που έχει οπαδούς, όχι πεθαμένους, φανατικούς, στο επίπεδο Α.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι μας λες Τσίπας Μπλοκ! Τι είναι αυτά που γράφεις. Θα αποχωρήσει αυτός που υπάρχει, αν μπει ο Λάσκος; Αν απαντήσει θετικά στην πρόταση που δέχτηκε ; Δεν υπάρχει αυτό, μαζί θα κυβερνήσουν. Και ίσως και μαζί με ακόμη έναν συμπαίκτη. 3 δηλαδή στην διοικητική πυραμίδα. Κι αύριο θα ανοίξουν οι κουβέντες, θα σας κρατήσουμε σε επαφή, για τα νεότερα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.